ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANDI

TAKİP ET

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Koordinasyon Başkanı Ahmet Şimşek ise konuşmasında, projeden hibe almaya hak kazanan kurumları kutlayarak, 'Kazanamayan kurumlarımızın da bir sonraki çağrıda hak kazanmalarını temenni ediyorum' dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Koordinasyon Başkanı Ahmet Şimşek ise konuşmasında, projeden hibe almaya hak kazanan kurumları kutlayarak, “Kazanamayan kurumlarımızın da bir sonraki çağrıda hak kazanmalarını temenni ediyorum” dedi.

Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) Batı Balkanlar ve Türkiye Koordinatörü Tamer Kılıç: “Şanlıurfa Büyükşehir, Viranşehir, Suruç ve Karaköprü Belediyesinin hibeden yararlanacağını, bir sonraki süreçte belediyelerin kuracağı ortak kullanım tesisleri ile çalışmaların süreceğini ifade ederek, hibeye hak kazanan belediyelerimizle önümüzdeki süreçte çalışmaları tamamlayıp, Şubat ayından itibaren uygulamaya başlayacağız” dedi.

Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral da kısa bir konuşma yaparak, hibeye hak kazanan kurumları kutladı.

Hibe programı imza töreninde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Suruç kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan AKTAŞ da birer konuşma yaparak hibe almaya hak kazanan projeleri ile ilgili bilgiler aktardılar.

Törenin sonunda, hibe almaya hak kazanan kurumlar projelerini anlatan sunum gerçekleştirdiler.

şanliurfa büyükşehi̇r beledi̇yesi̇