Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seçim Startını Verdi!

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, TBMM İdare Amiri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte ilçede temaslarda bulundu.


“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM MİLLETİN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR”
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı’nda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaklaşan genel seçimlerin Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Başkan Beyazgül, “Bir seçime gidiyoruz. Yaklaşan seçimle ilgili tek bir şey söyleyebilirim. Bu seçim yalnızca Cumhurbaşkanımızın seçimi değil Türkiye’nin seçimidir. Genel seçim milletin geleceğinin seçimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Yüzyılın en önemli lideridir” dedi.

Şanlıurfa 2023 seçimleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gündem