Şanlıurfa Cuma Namazı Saati

TAKİP ET

Cuma namazının kaçta başladığı ve kaçta bittiği bir çok insan tarafından merak edilen bir konudur. Öğlen namazıyla beraber başlayan Cuma namazının başlangıç saati ve bitiş saati birkaç kritere bağlı olarak değişmektedir. Ancak bu kriterler doğrultusunda saatler değişiyor olsa bile Cuma namazı yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. 9 Aralık Cuma günü öğle ezanı 12:24'de okunmaktadır.

Cuma namazının kaçta başladığı ve kaçta bittiği bir çok insan tarafından merak edilen bir konudur. Öğlen namazıyla beraber başlayan Cuma namazının başlangıç saati ve bitiş saati birkaç kritere bağlı olarak değişmektedir. Ancak bu kriterler doğrultusunda saatler değişiyor olsa bile Cuma namazı yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. 9 Aralık Cuma günü öğle ezanı 12:24’de okunmaktadır.

9 Aralık Cuma günü Şanlıurfa’da Cuma namazı kaçta kılınıyor? Cuma ezanı saat kaçta okunacak? Müslümanların en çok merak ettikleri sorulardan biriside Cuma ezanının saat kaçta olacağı ile ilgilidir. Tüm Müslümanlar için adeta bir bayram olan Cuma günlerinde özel olarak Cuma namazı kılınmaktadır. Müslümanların en büyük toplanma zamanlarından biri olan Cuma namazlarının saat kaçta kılındığı ve ne kadar sürdüğü merak konusudur. Cuma namazı öğle vaktinde saat 13.03’te okunmaktadır. Cuma günü namaz vakitleri bazı kriterlere bağlı olarak değişmektedir. Ancak bu kriterler ne kadar değişirse değişsen Cuma namazı yaklaşık olarak bir saat sürmektedir.

Şanlıurfa’da Cuma namazı saatini merak edenler için Cuma ezanının saat kaçta okunduğunu sizlerle paylaştık. Cuma ezanının okunması ile tüm Müslümanlar camilerde toplanarak toplu bir şekilde Cuma namazını kılmaktadır. Şanlıurfa’da ezan saatinde Cuma namazını kılmak için saati bilmek gerekmektedir. Şanlıurfa’da Cuma ezanı 13:03’te okunmaktadır.

Şanlıurfa Cuma Namazı Cuma Namazı Vakti