Şanlıurfa'da 23 Nisan Coşkusu

TAKİP ET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. 

TOKİ Şehit Mehmet Uyar İlkokulunda düzenlenen etkinliklere Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen programda, TOKİ Şehit Mehmet Uyar İlkokulu öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi.

“23 NİSAN MİLLİ İRADENİN EN ÖNEMLİ TEMSİLCİSİDİR”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, törende yaptığı konuşmada “Türkiye Cumhuriyeti binlerce yıllık devlet geleneğimizin son temsilcisi olarak birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma anlayışı üzerine inşa edilmiştir. Bu yüzden 23 Nisan tarihi, demokrasinin, milli iradenin ve millet egemenliğinin en önemli temsilcisidir ve en önemli sembolüdür.” dedi.


“EN BÜYÜK SEVGİ ÇOCUKLARDIR”

En büyük sevginin çocuklar olduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise “Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği, dünyada tek ve ülkemize mahsus çocuk bayramı, gerçekten çok önemlidir. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, aynı zamanda bugünümüzdür.” dedi.

“Çocuklarımıza daha güvenli, daha sağlam, daha sağlıklı ve daha iyi bir gelecek için muhakkak el birliği içerisinde olmamız gerekiyor” diyen Beyazgül, “Bunun içinde gayret içerisindeyiz. En önemli işimiz çocuklarımızdır ve onların yüzündeki bir tebessüm, bizim hayatımız için çok önemlidir.” diye konuştu.
 

Şanlıurfada 23 Nisan Coşkusu Salih Ayhan Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri