Şanlıurfa'da 46 Yıl Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da üç ayrı suçtan aranan ve toplamda 46 yıl 9 ay hapis cezası olan firari şahıs, jandarma ekipleri tarafından saklandığı adreste yakalandı. Şanlıurfa Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri aranan şahısa yönelik çalışma başlatmıştı.Jandarma ekipleri hakkında ''kasten adam öldürme, nitelikli cinsel saldırı ve yağma'' olmak üzere üç ayrı suçtan toplamda 46 yıl 9 ay hapis cezası olan E.D. isimli firari şahsın saklandığı adresi tespit ettiler.

Şanlıurfa’da 46 Yıl Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı

Şanlıurfa’da üç ayrı suçtan aranan ve toplamda 46 yıl 9 ay hapis cezası olan firari şahıs, jandarma ekipleri tarafından saklandığı adreste yakalandı. Şanlıurfa Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri aranan şahısa yönelik çalışma başlatmıştı.

Jandarma ekipleri hakkında ‘’kasten adam öldürme, nitelikli cinsel saldırı ve yağma’’ olmak üzere üç ayrı suçtan toplamda 46 yıl 9 ay hapis cezası olan E.D. isimli firari şahsın saklandığı adresi tespit ettiler. Adresi belirlenen firari şahısın yakalanması için sabahın erken saatlerinde ekipler tarafından düzenlenen operasyon ile birlikte E.D.’yi yakaladılar. Jandarmada yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından firari şahısın cezaevine teslim edilme işlemi tamamlandı.

3 Ayrı Suçtan Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığına bağlı olarak çalışan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) üç ayrı suçtan aranan firari şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Kasten adam öldürme, nitelikli cinsel saldırı ve yağma gibi suçlardan aranan toplamda 46 yıl 9 ay kesinleşmiş hapsi bulunan E.D. isimli firari şahsın saklandığı adresi tespit eden ekipler alarma geçti. Sabahın ilk saatlerinde operasyona başlamak için adım atan ekipler firari şahsın saklandığı adrese gitti. Şafak vaktinde düzenlenen operasyonda E.D. isimli şahıs saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından firari şahıs E.D. cezaevine teslim edildi.

Şanlıurfa’da 46 Yıl Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı 3 Ayrı Suçtan Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı