Şanlıurfa'da AK Parti'ye Rekor Aday Adayı Müracaatı

TAKİP ET

Başkan Kırıkçı, milletvekili aday adaylığı için 227 kişinin başvuruda bulunduğunu bunlardan 21'nin kadın, 10'nunun engelli olduğunu açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi aday-adaylık süreci ile ilgili İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Kırıkçı, milletvekili aday adaylığı için 227 kişinin başvuruda bulunduğunu bunlardan 21’nin kadın, 10’nunun engelli olduğunu açıkladı.

"SEÇİMİN MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Kırıkçı; "Elbette ki seçim sürecinde bu acıları yaşamak bizim içinde ciddi bir üzüntü sebebi ama 14 Mayıs’ta seçim de yapılacak, bu seçimin milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 22 Mart saat 17.00’a adaylık müracaatları devam ediyor. AK Parti’ye olan ilgi düşmeden devam ediyor." dedi.

"AK PARTİ’YE MÜRACAT EDEN 227 ADAY ADAYIMIZ VAR"

Şu ana dek 227 kişinin aday adaylığı için başvuru yaptığını belirten Abdurrahman Kırıkçı; "Bugün bu saat itibariyle Partimize müracaat eden 227 aday adayımız var. 21 tanesi kadın, 13 tanesi de engelli vatandaşımız. Bu sayı AK Parti’nin halen Türkiye’nin umudu olduğunu göstergesi, bu teveccüh inşallah 2023 seçimlerinde sandıklara yansıyacak. Vatandaşlarımızın 2023’te tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah tekrardan ülkenin başına getirerek bu ülkenin istikrarına destek vereceklerine inanıyorum. Bu seçimin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa’da AK Parti’ye Rekor Aday Adayı Müracatı