Şanlıurfa'da Bakan Ruhsan Pekcan'a Şok... İşsiz Vatandaşlar İsyan Etti

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan bir dizi temasta bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa Valiliğinde ve Şanlıurfa büyükşehir belediyesi önünde İşsiz vatandaşlar seslerini duyurmaya çalıştılar.

Şanlıurfa'ya gelen Ticaret Bakanı Ruhsan Pekcan programı kapsamında Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyareti çıkışında 2 işsiz vatandaş seslerini duyurmak için çeşitli eylemde bulundular. 

Bir dizi temas ve ziyaretler kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Ticaret Bakanı Ruhsan Pekcan, Şanlıurfa Valiliğinde ki ziyaretinde Ömer Ç. ismli işsiz vatandaş, bakana sesini duyurmak kendi üzerine akaryakıt döküp  kendini yakmak istedi ancak kolluk kuvvetleri duruma mühale etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü makamında ziyaret ettiksen sonra . Ziyaret çıkışında Bakan Pekcan ile görüşmek isteyen İşsiz Kanser hastası Ahmet Ç isimli vatandaş belediye önünde bağırarak Bakan Pekcan'a seslenmek istedi ancak güvenlik güçleri engel oldu.

İşsiz Vatandaş : Ömer Ç.  Valilikçe İşkura yönlerilerek iş başvurusunu yaptı.

 Bakanla görüşemeyen Ahmet Ç isimli vatandaş ise polisler tarafından uzaklaştırıldı. Korumaların vatandaşın iletişim numarasını alarak ilgileneceklerini söylediler.  Ardından AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat,sesini duyurmaya çalışan Ahmet Ç'nin sorunlarını dinleyip notunu aldı.

şanlıurfa bakan ruhsan pekcan i̇şsiz vatandaşlar