Şanlıurfalılar da "Deprem Hasarlı" Araçlarını Satışa Çıkardı!

TAKİP ET

Yaşanan deprem felaketinin ardından evlerini kaybeden vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için hasar alan arabalarını 'deprem hasarlı' diyerek satmaya başladı.Şanlıurfa'da bir depremzede hurdaya dönen aracı için ikinci el ilan sitesinde 350 bin lira istiyor.

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler, 11 ilde büyük yıkımlara yol açtı. Depremde, hayatını kaybeden 43 binden fazla vatandaş tüm ülkeyi yasa boğarken, deprem bölgesinde felaketten sağ kurtulan vatandaşlar da çadırlarda, konteynerlarda barınmaya çalışıyor.

Depremzedeler ihtiyaç ve sıkıntılarının çözüme kavuşmasını beklerken, bazı vatandaşlar, deprem hasarlı otomobillerini satışa çıkarmaya başladı. İkinci el ilan sitesinde "Deprem hasarlı" başlıklarıyla birçok ilan verilmiş durumda.

Şanlıurfa’da da bir vatandaş, depremde hasar gören otomobilini ilana koydu. Vatandaş, depremde kaportası hasar gören aracı için 350 bin lira istiyor. Satış sitelerinde bazı ilanların ise hasarsız ikinci el araçların ‘depremzededen’ ya da ‘deprem bölgesinden’ başlıklarıyla satışa çıkarıldığı görülüyor.

Şanlıurfada deprem deprem Şanlıurfa gündem