Şanlıurfa'da Enkaz Çalışması Sırasında, Bir Başka Bina Yıkıldı!

TAKİP ET

Şanlıurfa meydana gelen deprem sonrası oluşan enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa İpekyol üzerinde yıkılan binanın enkazında çalışmalar yapılırken aynı mevkide bulunan bir başka bina daha bir anda yıkıldı. Ekipler şu anda yeni yıkılan binaya sevk edildi.

Saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 30 saniye süren deprem; Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de de hissedilirken çok sayıda bina yıkıldı. Ekipler arama kurtarma çalışmaları başlattı.

 

Şanlıurfa’da yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, enkazın yakınında bulunan bir bina, depremde aldığı hasarla çalışmalar sürerken yıkıldı. Şanlıurfa Haliliye ilçesinin İpekyol mahallesinde meydana gelen deprem sırasında yıkılan bir binanın enkazında ekipler arama kurtarma çalışmaları yaparken, yakında bulunan bir bina depremden aldığı hasarlar saat 09.14 sıraların yıkıldı. Çöken binanın içinde bir ailenin olduğu öğrenildi. Çok sayıda sağlık ekibi bölgeye intikal etti.  

 

ŞANLIURFA DEPREM KAHRAMANMARAŞ MALATYA GAZİANTEP Şanlıurfada deprem GÜNDEM ENKAZ ÇALIŞMALARI AFAD UMKE