Şanlıurfa'da Feci Kaza Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada Tır ile kafa kafaya çarpan otomobilin sürücüsü olan Mehmet Kızılkaya (60) ve yanında olan yakını Selvi Kızılkaya(40) hayatını kaybetti. 6 yaşındaki Melis Kızılkaya yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çarpışma nedeniyle otomobilin tavanı koptu ve motoru yerinden çıktı.

Şanlıurfa’da meydana gelen kazada Tır ile kafa kafaya çarpan otomobilin sürücüsü olan Mehmet Kızılkaya (60) ve yanında olan yakını Selvi Kızılkaya(40) hayatını kaybetti. 6 yaşındaki Melis Kızılkaya yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çarpışma nedeniyle otomobilin tavanı koptu ve motoru yerinden çıktı.

Feci kaza akşam saatlerinde Şanlıurfa –Suruç karayolu üzerinde 21’inci kilometrede meydana geldi. Sürücü Mehmet A.’nın yönetiminde olan pamuk yüklü 63 VM 513 plakalı tır ile Mehmet Kızılkaya’nın sürdüğü 27 ZB 261 plakalı aracın, Koçören Mahallesinin yakınlarında çarpışması ile feci bir kaza yaşandı. Kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı ve TIR sürücüsü göz altına alındı. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Sürücü Gözaltına Alındı

Kazanın etkisiyle savrulan araç bariyerlere çarparak hurdaya döndü. Kazayı gören kişiler bu durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdiler. İhbar üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekiplerinin yapmış olduğu müdahale ile otomobil sürücüsü Mehmet Kızılkaya (60) ve yanında olan yakını Selvi Kızılkaya(40) hayatını kaybetti. Kaza sırasında ağır yaralı olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan Melis Kızılkaya’nın tedavisi devam etmekte. Hayatını kaybeden Mehmet Kızılkaya  ve Selvi Kızılkaya kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü olan Mehmet A. göz altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam etmekte.

Şanlıurfa’da Feci Kaza Şanlıurfa Kaza