Şanlıurfa'da Gölge Adaylar

TAKİP ET

AK Parti'nin aday adaylık başvuru süresinin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa aday adayları da belli oldu. Ancak başvurunun tamamlanmasıyla başvuru yapmayan gölge aday adayları, tekrar gündeme geldi.

Şanlıurfa'da AK Parti'nin 9 Kasım - 22 Kasım tarihleri arasında belediye başkan aday adaylığı başvurularını almasının ardından kafaları karıştıran olaylar yaşanmaya devam ediyor. Temayül yoklamasına kısa bir süre kala Şanlıurfa'da siyaset sahnesi alevlendi.

AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde en iyi adayı belirlemek için yoğun mesai harcıyor. Şanlıurfa'da AK Parti'den belediye başkan aday adaylığına 204 isim müracaat etti. Fakat 26 Kasım'da başlayacak olan temayül yoklamasında Şanlıurfa'da aday adaylığı başvurusu yapmayan bazı isimlerin, temayül yoklamasında adlarının da geçmesini istediği öğrenildi.

ŞANLIURFA'DA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI
31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler öncesi aday belirleme sürecinde benzer bir olay yaşanmıştı. Şimdi de Şanlıurfa'da AK Parti il ve ilçe başkanları ile eski ve mevcut milletvekilleri adaylık için çalışmalarına hız kesmeden devam etmesi benzer durumun bu seçimlerde de yaşanması ihtimallerini kuvvetlendiriyor.

KAMUOYU MERAKLA BEKLİYOR!
Tüm bunlar yaşanırken, 2019'da yapılan yerel seçimlerde aday adayı listesinde yer almayıp aday olan "sürpriz aday" akıllara geliyor. Kamuoyu da ne olacağını merakla bekliyor.

Haber Şanlıurfa, konun takipçisi olacak, kulis bilgileri siz değerli okuyuculara aktarmaya devam edecek. Ayrıca yakında Gölge Adaylar gün yüzüne çıkacak...

gölge adaylar Şanlıurfa gündem aday adayları AK Parti