Şanlıurfa'da Görevde Yükselen Hakim ve Savcılar Belli Oldu

TAKİP ET

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcılar ile idari yargı hakimlerinin isim listeleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede Şanlıurfa'dan da 24 isim bulunuyor.

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcılar ile idari yargı hakimlerinin isim listeleri Resmi Gazete’de yayımlandı. Listede Şanlıurfa’dan da 24 isim bulunuyor.

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, başsavcı, savcı ve idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. HSK’nın listesinde 84 hakim, 58 savcı ve 15 idari yargı hakiminin ismi yer aldı. Listede Şanlıurfa’dan da 24 isim bulunuyor. Şanlıurfa’da görevde yükselen hakim ve savcıların listesi şöyle;

HAKİM SINIFI
2. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Yunus Basat Ceylanpınar Hakimi.
3. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Berna Temirlek Arpaz-Şanlıurfa Hakimi, Nesibe Köker Yargıcı-Siverek Hakimi, Murat Macit-Suruç Hakimi, Hüseyin Onur Duranoğlu-Şanlıurfa Hakimi. 

4. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: İsmail Akdaş-Halfeti Hakimi, Büşra Gökoğlu-Akçakale Hakimi, Fatmanur Aksu-Siverek Hakimi.

4. derecede yükselmeye layık olanlar: Aynur Uğraş Aydın-Şanlıurfa Hakimi.
4. derecede (A) intibak terfisi yapanlar: Seyit Yağmur-Hilvan Hakimi.

5. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar:  Buğra Çağlar-Siverek Hakimi.
6. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Muhammet Pelit-Şanlıurfa Hakimi, Ahmet Demir-Viranşehir Hakimi, Ömer Lütfullah Gencay-Şanlıurfa Hakimi.

7. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Serkan Sevimli-Akçakale Hakimi.
8. derecede (A) intibak terfisi yapanlar: Eda Kaya Kanbulat-Şanlıurfa Hakimi.

SAVCI SINIFI
2. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Mehmet Ali Kürkçü-Akçakale Cumhuriyet Savcısı.
4. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Absüssamed Borazan-Siverek Cumhuriyet Savcısı, Hasan Hüseyin Temür-Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı, Hakan Rona-Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı.

4. derecede tercihan yükselmeye layık olanlar: Ceyhun Can-Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı.
5. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Yakup Demir-Hilvan Cumhuriyet Savcısı.
6. derecede mümtazen yükselmeye layık olanlar: Selim Temiz-Viranşehir Cumhuriyet Savcısı. 7. derecede yükselmeye layık olanlar: Rukiye Gültekin-Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı.
 

Şanlıurfa’da Görevde Yükselen Hakim ve Savcılar Belli Oldu Şanlıurf yargı haberleri Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa Urfa haber