Şanlıurfa'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? (5 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Şanlıurfa hava durumu bugün parçalı bulutlu ve genel olarak güneşli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise birçok il için sarı kodlu yağış uyarısı yaptı. Peki, Şanlıurfa hava durumu hafta sonunda nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte Urfa hava durumu detayları..

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte havalar da giderek ısınmaya başladı. Bununla birlikte mart ayından bu yana ülkenin kimi noktalarında sağanak yağışlar kendini hissettiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, birçok il için sarı kodlu uyarı vererek, sağanak yağışlara karşı önlem alınmasını istedi. Ülkenin batı illerinde verilen sarı koda, Şanlıurfa dahil değil. Peki, hava durumu Şanlıurfa’da nasıl olacak? 

ŞANLIURFA HAVA DURUMU

Bugün hava durumu Urfa kent merkezinde parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı gün içerisinde 30 dereceye kadar çıkacak. Gece sıcaklıkları ise 15 derece olarak ölçülecek.

ŞANLIURFA HAFTA SONU HAVA DURUMU

Hafta sonunda ise yağışlar geri dönüyor. Yarın havanın 30 derece sıcaklığa kadar çıkması bekleniyor. Buna karşın sağanak yağışlar kendisini hissettirecek. Yarın gece sıcaklıklar ise 20 derece olarak ölçülecek.

Pazar günü havanın kapalı olması bekleniyor. Hava sıcaklığı gündüz 16, gece ise 15 dereceye düşecek. Yağışların hafta başından itibaren devam etmesi bekleniyor.
 

Şanlıurfa hava durumu