Şanlıurfa'da Halk Diken Üstünde!

TAKİP ET

Hatay'da meydana gelen yeni depremler birçok ilde hissedildi, sarsıntılardan korkan vatandaşlar ise panikle sokağa akın etti.

3 kişi yaşamını yitirdiği ve 213 kişinin ise yaralandığı 6,4'lük Hatay depremi birçok ilde hissedildi. Sarsıntıların yaşandığı illerde depremden korkan vatandaşlar ise panikle sokağa akın etti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybederken, milyonlarca kişi ise diken üstünde yaşıyor. Türkiye'nin birçok ilinde meydana gelen artçı sarsıntılar ve yeni depremler, korku dolu anlara sebep oluyor. Son olarak Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8'lik şiddetli depremler yürekleri ağızlara getirdi. Depremden etkilenen illerde ise vatandaşlar panikle sokaklara akın etti. 

VATANDAŞLAR SOKAKTA VE OTOMOBİLLERDE GECEYİ GEÇİRİYOR

6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremin ardından yaralar sarılırken bir yandan da yeni depremlerle korku dolu anlar yaşanıyor. Hatay'da art arda meydana gelen depremi hisserek geceyi sokakta ve otomobillerinde geçiren vatandaşlar, yetkililere şöyle seslendi: "Mülki idareler ve belediyelerimiz depremzedeler için hazırlıklı mı? Artçı depremler devam ederken, dışarıda olan vatandaşlar için yiyecek ve barınma imkanları ne durumda? Olası depremlere karşı hangi önlemler alındı?"

 

 

Hatay deprem can kaybı son dakika Samandağ Defne Antakya