Şanlıurfa'da Hangi Bakan Milletvekili Adayı Gösterilecek?

TAKİP ET

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, milletvekili adaylığı konusunda kulis bilgileri de ardı ardına gelmeye başladı. Bir süredir bakanların farklı illerden aday gösterileceği konuşuluyordu. Peki, Şanlıurfa için hangi bakan aday gösterilecek? İşte kulis bilgileri…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanların farklı illerden milletvekili adayı yapılacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından hangi bakanın nerede aday gösterileceği konuşulmaya başlandı. Kulis bilgilerine göre Ali Fuat’ın Ankara’dan, Fahrettin Koca’nın Hatay’dan, Murat Kurum’un Malatya’dan aday gösterileceği iddia edildi. Bunun yanı sıra Derya Yanık’ın Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’den, Hulusi Akar’ın Kayseri’den, Adil Karaismailoğlu’nun Trabzon’dan, Mustafa Varank’ın ise Bursa’dan aday gösterileceği konuşuluyor.


ŞANLIURFA’DAN HANGİ BAKAN ADAY OLACAK?
Süleyman Soylu ve Nureddin Nebati’nin hangi illerden aday gösterileceği en çok konuşulan konular arasında yer alıyordu. Kulis bilgilerine göre Süleyman Soylu’nun Kahramanmaraş’tan, Nureddin Nebati’nin ise Şanlıurfa’dan milletvekili adayı olması bekleniyor.