Şanlıurfa'da Hava Durumu Bu Hafta Nasıl Olacak (01.05.2023)

TAKİP ET

Urfalıları bu hafta boyunca az bulutlu ve güneşli günler bekliyor. Hava sıcaklıkları ise giderek artacak. Peki, Şanlıurfa 15 günlük hava durumu nasıl? Sıcaklıklar kaç derece? Yağışlar yeniden dönecek mi? İşte cevaplar.

Hava durumu Şanlıurfa’da bugün 22 derece olarak ölçülecek. Gece sıcaklıkları ise 9 dereceye kadar düşecek. Sabah saatlerinde başlayan hafif yağışlar ise akşama kadar devam edecek. 

Salı günü hava parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı 24 dereceye kadar çıkacak. Gündüz sıcaklıklarının artmasıyla birlikte gece sıcaklıkları da artacak. Yarın gece hava 13 derece olacak. Çarşamba günü hava durumu Urfa için daha sıcak geçecek. Çarşamba günü hava sıcaklığı 26, perşembe günü 28 ve cuma günü 31 derece olarak ölçülecek. Hafta boyunca az ve parçalı bulutlu bir hava durumu Urfalıları bekliyor olacak.

ŞANLIURFA’DA 15 GÜNLÜK HAVA DURUMU

URFA’da 15 günlük hava durumuna bakıldığında ise mayıs ayının ilk yarısında hava ya güneşli ya da parçalı bulutlu olacak. Sağanak yağışların kente artık gelmeyeceğini söylemek mümkün. 6 Mayıs’tan başlayarak 10 Mayıs’a kadar hava parçalı bulutlu olacak. 11 Mayıs’ta ise daha hava bir günlüğüne bulutlarla kaplanacak. Hava sıcaklığı ise bulutlarla kapanmasına karşın 34 dereceye kadar çıkacak. Bu tarihin ardından 15 Mayıs’a kadar hava güneşli olacak.

AKÇAKALE HAVA DURUMU

Hava durumu Akçakale için bugün hafif yağışlı olacak. Hava sıcaklığı gündüz 23 derece iken gece saatlerinde ise 8 dereceye kadar düşecek.

BİRECİK HAVA DURUMU

Hava durumu Birecik’te de Urfa kent merkezinde olduğu gibi hafif yağışlı olacak. İlçede sıcaklıklar 24 dereceye kadar çıkacak. Gece ise sıcaklıkların 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

BOZOVA HAVA DURUMU

Bozova kentin geri kalanına göre bugün biraz daha soğuk olacak. Hava durumu Bozova için bugün 20 derece olacak. Gece sıcaklıkları ise 7 derece olarak ölçülecek.

CEYLANPINAR HAVA DURUMU

Hava durumu Ceylanpınar için bugün biraz daha farklı seyredecek. Kent merkezine kıyasla Ceylanpınar’da bugün sağanak yağışlar görülecek. Hava sıcaklığı 23 derece olacak ölçülen ilçede gece sıcaklığı ise 7 derece olacak.

HALFETİ HAVA DURUMU

Hava durumu Halfeti için bugün hafif yağışlı olacak. Gün içinde 21 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklıklar gece saatlerinde ise 10 dereceye düşecek.

HARRAN HAVA DURUMU

Hava durumu Harran için bugün 22 derece olacak ölçülecek. Akşam saatlerinde sıcaklık 7 dereceye kadar düşecek. Harran’da bugün hafif yağışlar kendini hissettirecek.

HİLVAN HAVA DURUMU

Hilvan, Urfa’nın en soğuk ilçelerinden biri olacak. Hafif yağışların etkili olduğu ilçede hava sıcaklığı 20 derece olacak. Gece sıcaklıklarının ise 6 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.

SİVEREK HAVA DURUMU

Hava durumu Siverek için kentin geri kalanına göre daha farklı olacak. Sağanak yağışların gün içerisinde etkili olacağı ilçe, aynı zamanda Urfa’nın en soğuk bölgesi olacak. Gün içinde sıcaklık 18 derece iken gece sıcaklığı ise 7 dereceye kadar düşecek.

SURUÇ HAVA DURUMU

Suruç’ta hava durumu bugün hafif yağışlı ve 22 derece olarak ölçülecek. Gece sıcaklığı ise 6 dereceye kadar düşecek.

VİRANŞEHİR HAVA DURUMU

Sağanak yağışların etkili olacağı bir diğer ilçe ise Viranşehir olacak. Viranşehir’de hava durumu bugün 22 derece olarak ölçülüyor. Gece sıcaklıkları ise 7 derece olacak.

Şanlıurfa hava durumu Şanlıurfa 15 günlük hava durumu