Şanlıurfa'da Hava Durumu Bugün Nasıl Olacak? (25 Nisan 2023)

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verdiği bilgilere göre, bugün Şanlıurfa hava durumu az bulutlu ve güneşli olacak. Peki, hava durumu Şanlıurfa'nın ilçelerinde nasıl olacak? Hava sıcaklıklar bugün kaç derece? İşte Urfa hava durumu hakkında merak edilenler.

Hava durumu Urfa için bugün parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Hava sıcaklıkları ise 25 dereceye kadar çıkacak. Gece saatlerinde sıcaklıkların 12 dereceye düşmesi bekleniyor. Cuma gününe kadar hava sıcaklıklarının artması beklenirken, cuma günü yağışlar Urfa’ya geri dönecek. 

AKÇAKALE HAVA DURUMU

Hava durumu Akçakale için parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Hava sıcaklığı gün içerisinde 26 derece çıkacak. Gece saatlerinde ise sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşecek. Cuma günü gelecek olan yağışlar Akçakale’yi de etkileyecek.

BİRECEK HAVA DURUMU

Hava durumu Birecik için Urfa kent merkezine benzer şekilde parça bulutlu ve 26 derece olacak. Gece sıcaklıkları ise ilçede 9 dereceye kadar düşecek.

BOZOVA HAVA DURUMU

Hava durumu Bozova ilçesinde parçalı bulutlu ve güneşli olmakla birlikte, sıcaklıklar kent merkezine göre daha düşük olacak. Hava sıcaklığı bugün Bozova’da 22 derece olacak. Gece sıcaklığı ise 10 dereceye kadar düşecek.

CEYLANPINAR HAVA DURUMU

Hava durumu Ceylanpınar için Urfa kent merkeziyle benzer olacak. Parçalı bulutlu bir havanın hâkim olacağı Ceylanpınar’da sıcaklıklar 28 dereceye kadar çıkacak. Cuma günü Ceylanpınar da yağışlardan etkilenecek.

HALFETİ HAVA DURUMU

Hava durumu Halfeti için kent merkezine oranla daha düşük sıcaklıklara sahip olacak. Gün içinde hava parçalı bulutlu ve 23 derece olacak. Halfeti’de sıcaklıklar hafta sonu 18 dereceye kadar düşecek. Gece sıcaklıkları ise hafta boyunca 10 ila 12 derece arasında olacak.

HARRAN HAVA DURUMU

Hava durumu Harran için parçalı bulutlu ve 25 derece olacak. Gece sıcaklığı ise 10 derece olarak ölçülecek. Yağışların cuma günü Harran’ı da etkilemesi bekleniyor.

HİLVAN HAVA DURUMU

Hava durumu Hilvan için Şanlıurfa kent merkezine oranla daha düşük sıcaklıklara sahip olacak. Gün içinde sıcaklıklar 22 derece olarak ölçülürken, gece saatlerinde sıcaklıklar 8 dereceye kadar düşecek.

KARAKÖPRÜ HAVA DURUMU

Hava durumu Karaköprü’de bugün 25 derece sıcaklığa kadar çıkacak. Gece sıcaklıkları ise 12 derece olarak ölçülecek. Perşembe günü ilçede sıcaklıklar 27 dereceye kadar çıkarken, cuma günü Karaköprü’de yağışlar etkili olacak.

SİVEREK HAVA DURUMU

Hava durumu Siverek için bugün parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Sıcaklıklar ise gün içinde 22 derece olarak ölçülüyor. Gece sıcakları 10 dereceye kadar düşerken, ilçede cuma ve cumartesi günlerinde şiddetli yağışlar bekleniyor.

SURUÇ HAVA DURUMU

Hava durumu Suruç için de kent merkeziyle benzer şekilde parçalı bulutlu olacak. Bugün 24, yarın 25, perşembe günü ise 26 derece sıcaklık beklenen ilçede cumadan başlayarak yağışlar etkili olacak.

VİRANŞEHİR HAVA DURUMU

Hava durumu Viranşehir için bugün parçalı bulutlu olacak ve sıcaklıklar 23 derece olarak ölçülecek. Gece saatlerinde sıcakların 10 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.

Şanlıurfada hava durumu Urfa hava durumu