Şanlıurfa'da İl Başkanı Aslan, İstifa Etti!

TAKİP ET

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, il başkanlığı görevinden istifa etti.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, milletvekilliği adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için görevinden istifa eden Aslan, Anavatan Partisi Genel Merkezinde,  Genel Başkan İbrahim Çelebi’ye aday adaylık müracaatını yaptı.

“ŞANLIURFA’YI LAYIKIYLA ANKARA’DA TEMSİL EDECEĞİZ”
Konuya ilişkin açıklama yapan Halil Aslan, “Pandemi sürecinin zirvede olduğu ve yasakların yaşandığı zor günlerde böylesi zor bir görevi üstlenip kısa sürede teşkilatlarımızı kurup; Şanlıurfa ilinde yapılanmamızı sağladık. Şanlıurfa’yı Ankara’da, 3 sene boyunca en iyi şekilde temsil ettim. Bu meşakkatli süreçte bana inanan, benimle yol yürüyen tüm yol arkadaşlarıma, il yönetim kurulu üyelerime; ilçe başkanlarıma ve ilçe yönetim kurulu üyelerime; desteklerini her zaman yanında hissettiğim hemşerilerime yürekten teşekkür ederim. Milletvekili aday adaylığı için 3 senedir yürüttüğüm il başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Şimdi Şanlıurfa’yı Ankara’da layıkıyla temsil edebilmek için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 
 

Şanlıurfa Anavatan Partisi Halil Aslan