Şanlıurfa'da 'İstihdam Anlaşması' Sağlandı!

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karacadağ Kalkınma Ajansının inşa ettiği ve bölgede istihdam oranlarını artıracak fabrikaların, istihdam şartı ile kiralanması protokolünü imzaladı.

Şanlıurfa’da yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Karacadağ Kalkınma Ajansı, yaklaşık 3.8 milyon TL destekle toplamda 4.3 milyon TL’ye tamamlanan proje kapsamında inşa edilen fabrika, 300 kişilik istihdam şartıyla kiralandı. 

Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yeni istihdam alanları oluşturacak protokol için bir aradayız! Yaklaşık 3,8 Milyon TL destek tutarı ile, toplamda 4,3 Milyon TL’ye tamamlanan proje kapsamında inşa edilen fabrikamızı, 100 istihdam şartıyla firmamıza kiralıyoruz. Karacadağ Kalkınma Ajansı, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında sağlanan mali destekle Viranşehir Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) hayata geçirilen bu güzel proje, şehrimize, vatandaşlarımıza ve bu fabrikada istihdam edilecek kardeşlerimize hayırlı olsun!” denildi. 
 

 

Şanlıurfa Valiliği Karacadağ Kalkınma Ajansı istihdam ekonomi gündem Salih Ayhan