Şanlıurfa'da Karla Mücadele Sürüyor

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi ekipleri yolların kapanmaması için tüm ana arterler ile ara yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa’da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapanırken Karaköprü Belediyesi ekipleri yolların kapanmaması için tüm ana arterler ile ara yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Oluşturulan kar temizleme ekibi 250 personel ve 50 araçla kar küreme, yol tuzlama ve solüsyon çalışmalarıyla ilçede kar yağışı nedeniyle kapalı yol bırakmamak ve vatandaşların sorun yaşamasının önüne geçmek için ilçe merkezinde ve kırsalda koordineli bir şekilde mücadele ediyor.

“HER AN SAHADA OLACAĞIZ”

Kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan veya sorun yaşayan vatandaşların 444 9 657 numaralı beyaz masa birimine ulaşıp destek isteyebileceklerini vurgulayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Ekiplerimiz kar yağışı olduğu sürece sahada olup dört bir yanda çalışmaya devam edecek. Vatandaşlarımız müsterih olsun, kar dolayısıyla kapalı yol kalmaması ve mağduriyet yaşanmaması için her an sahada olacağız" dedi.

Cansel YILDIZ/http://www.habersanliurfa.net/

Şanlıurfa Özelhaber Karaköprü kar yağışı beyaz masa karaköprü belediyesi beyaz masa iletişim Metin Baydilli