Şanlıurfa'da Otomobilin Çarptığı Genç Kız Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Süratli gelen otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Süratli gelen otomobilin çarptığı genç kız  hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Elif Bereket.'e otomobilin çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan polis, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı..
 

Kaza, akşam saatlerinde  meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Elif Bereket.'e çarptı

Hayatını kaybetti

18 yaşındaki Elif Bereket yaralanırken, otomobil sürücüsü ise kaçtı.17 yaşındaki Elif Bereket, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Mehmet Akif 500 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Elif Bereket tüm müdahalelere ragmen kurtarılamayak hayatının kaybettiği belirtildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Elif Bereket yolun karşısına geçerken hızlı gelen otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle Elif Bereket metrelerce havalanıyor.

Polis, sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Görüntü :sanliurfaolaycom


Vefat: Elif Bereket (17)
Merhum Yaşar Bereket’in Torunu,İsmail,Halil,Hüseyin ve Mehmet ali Bereket’in yeğenleri,Yaşar Bereket’in Ablası,Merhum Bilal Ateş’in Torunu Muhammed, Abuzer ve Adnan Ateş’in yeğeni,Halil Bereket’in kızı Elif Bereket trafik kazasında Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.
Cenazesi 27 Ocak Çarşamaba günü öğle namazını Müteakip Yusuf Paşa Camiinden alınarak Bediüzzaman aile mezarlığına defin edilecektir.
Pandemiden dolayı taziye yapılmayacaktır.
Merhumeye Allah'tan Rahmet yakınlarına sabır diliyoruz

şanlıurfa otomobilin çarptığı genç kadın elif bereket kaza anı