Şanlıurfa'da Silahlı Kavga: 4 Kişi Yaralandı 1 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde aynı aşirete bağlı olan iki ailenin fertlerinin arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada gerilim artınca silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavga sırasında 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birisi kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde aynı aşirete bağlı olan iki ailenin fertlerinin arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada gerilim artınca silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavga sırasında 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birisi kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Karacadağ caddesinde yaşanan kavga şiddetlenerek silahlı kavgaya dönüştü. Elde edilen bilgilere göre aynı aşirete bağlı olan kişiler tarafında anlaşmazlık çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sorun nedeniyle çıkan tartışma fazlasıyla şiddetlendi. Kısa süre içerisinde şiddetlenen kavga daha fazla büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü.

Çıkan silahlı kavgada İsmail K. (33), Sinan K. (53), Aslan K. (36) ve Ali K. (22) isminde dört kişi yaralandı. Olay sırasında çevrede bulunan kişilerin polise ihbar etmesi sonucunda olayın yaşandığı yere acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Ambulanslarla ve özel araçlarda Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı dört kişi hastanede tedavi altına alındılar. Ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İsmail K. hastanede sağlık ekiplerinin yapmış olduğu müdahalelerin tümüne rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden İsmail K. dışında diğer yaralı üç kişinin tedavisi devam etmekte olduğu söylendi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri silahlı kavgaya karışan kişilerin yakalanması için inceleme başlattı. Olay hakkındaki incelemeler ve yaralıların tedavileri devam etmekte.

Silahlı Kavga Şanlıurfa Viranşehir aşiret