Şanlıurfa'da Silahlı Kavga Sırasında 2 Kardeş Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga sırasında 2 kardeş hayatını kaybetti. Korkunç olay akşam saatlerinde gerçekleşti. Haliliye ilçesine bağlı olan İpekyol Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre iki grup arasında henüz sebebi bilinmeyen bir kavga çıktı. Tartışma daha sonrasında silahlı kavgaya dönüştü.

Şanlıurfa’da Silahlı Kavga Sırasında 2 Kardeş Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga sırasında 2 kardeş hayatını kaybetti. Korkunç olay akşam saatlerinde gerçekleşti. Haliliye ilçesine bağlı olan İpekyol Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre iki grup arasında henüz sebebi bilinmeyen bir kavga çıktı. Tartışma daha sonrasında silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın şiddetlenmesi ile birlikte silah sesleri yükseldi ve etrafta bulunan vatandaşlar polise şikayette bulundu. Daha sonrasında öğrenildiği üzere iki kardeş ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

Sokakta çıkan tartışma nedeniyle silah sesinin yükselmesiyle çevrede olan vatandaşlar paniğe kapıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık personelleri ve polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık personelleri yaralanan kardeşlerin ikisini de ambulansa kaldırdı. Olay sırasında yaralanan Mustafa Avcı (43) ve Cebrail Avcı (30) Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ağır yaralanan iki kardeş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

2 Kardeş Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaşanan tartışma sonrasında silahlı kavgaya dönüşen olay sırasında iki kardeş ağır şekilde yaralandı. Olay sırasında yaralanan ve durumu ağır olduğu bildirilen iki kardeş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Mustafa Avcı (43) ve Cebrail Avcı (30) kaldırıldıkları Balıklıgöl Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Polis olay yerinde güvenlik önlemleri alırken aynı zamanda olay hakkında soruşturma başlatıldı. Olayın neden çıktığı henüz bilinmiyor

Şanlıurfa’da Silahlı Kavga Sırasında 2 Kardeş Hayatını Kaybetti Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi 2 Kardeş Hayatını Kaybetti