Şanlıurfa'da Tarım Müdürüne Skandal Kumpas! İşte O Görüntüler…

TAKİP ET

Haber Şanlıurfa'nın ulaştığı görüntüler, Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy'a kurgulanan kumpası boşa çıkardı.

Daha önce bir sosyal paylaşım sitesinde Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy hakkında paylaşılan müstehcen görüntülerin, montaj olduğu ve Tarım Müdürü Aksoy’a karşı kumpas amacıyla kurgulandığı ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Aksoy hakkında skandal bir iddia ortaya atılarak, sosyal medyada hakkında müstehcen bir video paylaşılmıştı. Sonrasında Haber Şanlıurfa Müdür Mehmet Aksoy’a ulaşarak videoyu sormuş, Aksoy da videonun kurgu olduğu ve bu kumpası kuranlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Sosyal medyada paylaşılan söz konusu videonun ise sonradan oynama yapılarak, videodaki kişinin yerine İl Tarım Müdürü Aksoy montajlanarak servis edildiği ortaya çıktı. 


YENİ GÖRÜNTÜLER KUMPASI ORTAYA ÇIKARDI! 
Ortaya çıkan yeni görüntüler, daha önce Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy hakkında paylaşılan görüntülerin montaj olduğunu ortaya çıkardı. Orjinal videoda sonradan oynama yapılarak, videodaki kişiyi Aksoy’un yüzü ile değiştirildiği anlaşılmasının ardından tekrar Haber Şanlıurfa’ya konuşan Aksoy, “Meyve veren ağacı taşlarlar. Biz de Şanlıurfa için hizmet etmeye geldik. Hakkımızda paylaşılan videonun montaj olduğunu daha önce de sizlere söyledik. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Bu işi yapanlar hakkında adli makamlar gereğini yapacaktır” ifadelerini kullandı. 


İŞTE KUMPAS GÖRÜNTÜLER

İşte Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy’un olduğu iddia edilen görüntülerin orjinal ve montajlanmış görselleri;

Videodaki Orjinal Görüntü!                                      Sonradan Montajlanmış Görüntü!


 

Şanlıurfa Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy video kurgu montaj kumpas Urfalı müdüre kumpas