Şanlıurfa'da Toplu Oy Kullanma Skandalı ve Tehdit

TAKİP ET

Şanlıurfa'da toplu oy kullandığı iddia edilen kişileri engellemek isteyen avukat tehdit edildiğini sosyal medyadan haykırp "Can güvenliğimiz yok!" dedi.

Şanlıurfa'da toplu oy kullandığı iddia edilen kişileri engellemek isteyen avukat tehdit edildiğini sosyal medyadan haykırdı.

Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu kapsamında yine toplu oy kullanma skandalı yaşandı. Toplu oy kullanmayı engellemek isteyen bir avukat, saldırıya uğradığını belirterek “Can güvenliğimiz olmadığı için köyden ayrılıyoruz.” dedi.

Türkiye, saat 08:00 itibariyle sandık başına giderken, her seçimde olduğu gibi bugün de Şanlıurfa ve Gaziantep’ten usulsüzlük haberleri gelmeye başladı.

Toplu oy kullandıkları iddia edilen kişileri ngellemeye çalışırken saldırıya uğradıklarını belirten Av. Ronayi Paydaş, “Can güvenliğimiz olmadığı için köyden ayrılıyoruz.” dedi.

"SENİN KELLENİ ALIRIM " TEHDİDİ 

Paydaş’ın sosyal medyada paylaştığı görüntülerde arbede ve tartışma yaşandığı görüldü. Avukatın okula girmesine engel olan bir kişi ise “Buraya kimsenin girme yetkisi yok. Avukat değil Allah olsan giremezsin” dediği duyuldu. Bir başka kişi ise “Seni bir daha köyde görürsem kelleni alırım.” diyerek avukatı tehdit etti.

Twitter hesabında Şanlıurfa Barosuna kayıtlı avukat olduğu görülen Ronayi Paydaş'ın Twitter açıklamasında "İnsan Hakları Savunucusu, CHP" bilgisi de yer alıyor.

Şanlıurfa’da Toplu Oy Kullanma Skandalı ve Tehdit seçim 2023 Haber Şanlıurfa son dakika haberleri