Şanlıurfa'daki Muhalefet Partileri Saldırıları Kınadı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da siyasi partilerden ortak basın bildirisi: Türkiye, mafya ve magandaların pervasız bir şekilde siyaseti dizayn etmeye çalıştıkları bir ülke olmayacaktır

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında geçtiğimiz cuma günü Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırılar kınandı.

Siyasetçilere ve gazetecilere yapılan organize saldırıyı nefretle kınıyoruz başlığıyla yayımlanan bildiriye Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ile CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir, İYİ Parti İl Başkanı Fedai Çakmak, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Mücahit, Genç Parti İl Başkanı Zeliha Yolcu, DYP İl Başkanı Salih Kaçak, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Polat, ANAP İl Başkanı Halil Aslan imza attı.

Bildiriyi, imzası bulunan partiler adına Gelecek Partisi İl Başkanı Abdullah Yeşil okudu. Demokrasi ve ifade özgürlüğü vurgusu yapılan metinde “Türkiye, mafya ve magandaların pervasız bir şekilde siyaseti dizayn etmeye çalıştıkları bir ülke olmayacaktır” ifadelerine yer verildi.

şanlıurfadaki muhalefet partileri