Şanlıurfa Diyarbakır Otobüsle Kaç Saat?

TAKİP ET

Şanlıurfa ve Diyarbakır komşu şehirler olması bakımından, lokasyon olarak oldukça yakındır. Bu yakınlık özellikle turistler tarafından sıklıkla değerlendirilir. Urfa'yı ziyaret eden turistler Diyarbakır'ı da mutlaka görmek ister. Peki, Urfa Diyarbakır arası kaç kilometre? Otobüsle kaç saat sürer?

Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a gitmek istiyorsanız ve özel aracınız varsa, bunun için birden fazla güzergahı kullanabilirsiniz. İki kent arasındaki mesafe toplamda 176 kilometredir. Özel aracınızla bu mesafeyi 2 saat 10 dakikalık bir sürede tamamlayabilirsiniz. E99 ve D360 yollarını kullanarak, Diyarbakır kent merkezine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

URFA DİYARBAKIR ARASI OTOBÜSLE KAÇ SAAT SÜRER?

Şanlıurfa ve Diyarbakır arasındaki otobüs yolculukları oldukça kısa sürmektedir. Şanlıurfa Otogarından, Diyarbakır Otogarına yolculuk yaklaşık olarak 1 saat 55 dakika sürmektedir.

İki kent arasında yapacağınız otobüs yolculuğunun bilet fiyatları ise firmalara göre değişiklik göstermektedir. Bununla birlikte kimi otobüsler farklı ilçelere uğradığı için yolculuk daha uzun sürebilmektedir. Bu sebeple otobüs bileti aldığınız firmaya yolculuk süresini sormayı da ihmal etmemelisiniz.