Şanlıurfa'lı Songül'ün Kazada İkiye Ayrılan Yüzü Ameliyatta Birleştirildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'lı Songül Biçim'in Feci kazada ikiye ayrılan yüzü, 10 saatlik ameliyatta ile birleştirildi.

Bursa'dan memleketi Şanlıurfa giden evli ve 2 çocuk annesi Songül Biçim Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada Songül Biçim'in yüzü ikiye ayrıldı, tüm yüz kemikleri de kırıldı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Biçim, Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şanlıurfa'lı Songül Biçim'in (40) trafik kazası sonrası ikiye ayrılan yüzü ile kırılan yüz kemikleri, Şehir Hastanesi'ndeki 10 saatlik operasyonun ardından birleştirilerek eski haline getirildi. Yoğun bakım süreci sonrası servise alınan Biçim, yeniden konuşmaya ve yemek yemeğe başladı. 

Eskişehir Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği'nde tedaviye alınan Songül Biçim'in yüzü, 10 saat süren operasyonda 10'dan fazla plak ve 40'tan fazla vida kullanılarak birleştirildi. Yoğun bakım sürecini tamamlayan ve sağlık durumu iyi olan Biçim, dikişlerinin alınmasının ardından normal odaya alındı. Konuşmaya ve yemek yemeğe başlayan Biçim, yüzünün eski haline gelmesinin sevincini yaşadı.

Songül Biçim ise yüzünün yeniden eski hale gelmesine çok sevindiğini söyledi. Kazadan sonra gözlerini hastanede açtığını ve kaza anını bile hatırlamadığını anlatan Biçim, "Şanlıurfa'ya cenazeye gittik, Bursa'ya evimize dönecektik. Kaza olunca kendimi kaybettim. Burada hastanede gözümü açtım. Şükürler olsun, doktorlarımızın sayesinde hayattayım. Allah hepsinden razı olsun, hepsi çok iyiler. Aynada yüzümü gördüm. Yüzüm çok kötü olmuştu ama şu an iyiye gidiyor şükürler olsun. Bana dua etsinler" dedi.

 

songül biçim kaza yüz emeliyatı