Şanlıurfa Nöbetçi Noter (6 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Yasal işlemlerin yapılabilmesi için noterler büyük kolaylık sağlıyor. Bununla birlikte hafta sonları noterler çalışmıyor. Acil işlemler için ise nöbetçi noter uygulaması bulunuyor. Peki, Şanlıurfa'da hangi noter nöbetçi? İşte Urfa nöbetçi noter listesi…

Hafta içinde çalışan noterlerin yanı sıra hafta sonunda ise nöbetçi noter uygulaması bulunuyor. Hafta sonunda çalışan noterlerin çalışma saatlerinde ise bir takım farklılıklar bulunabiliyor. Hafta için sabah 09’00’da başlayan mesai saati, hafta sonu ise 10.00’da başlıyor. Bunun yanı sıra hafta içinde 17.00’de kapanan noterler, cumartesi günü 16.00’da, pazar günü ise 14.00’de kapanıyor. 

Noterliklerin öğle molası saati de hafta sonunda değişebiliyor. Hafta içi 12.00 – 13.00 olan mola saati, hafta sonunda 12.30 – 13.30 arasında olabilmektedir. Hafta sonu Urfa nöbetçi noter işlemlerinizi bu farklılıklara göre ayarlamanız gerekir.

BUGÜN URFA’DA NÖBETÇİ NOTER HANGİSİ?

Şanlıurfa’da bugün (6 Mayıs Cumartesi) 5. Noterlik nöbetçi olarak görev yapıyor. Haliliye ilçesinde bulunan nöbetçi noterin adresi ve telefonu ise şu şekilde;

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Yenişehir Karakol Bitişiği Tema Apt. Altı - Haliliye / Şanlıurfa

0414 313 25 26

PAZAR GÜNÜ URFA’DA HANGİ NOTERLİK NÖBETÇİ?

7 Mayıs pazar günü, Şanlıurfa’da nöbetçi noterlik bulunmuyor. Noter işlemleriniz için pazartesi gününü beklemeniz gerekiyor.

Şanlıurfa nöbetçi noterlik