ŞANLIURFA PLATFORMU MERSİN KÜLTÜRLER FESTİVALİNDE

TAKİP ET

Şanlıurfa Platformu 01.-09 Ekim2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 4.Mersin Kültürler ve Gastronomi Festivalinde açacağı standla yer alacaktır.

Şanlıurfa Platformu 01.-09 Ekim2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 4.Mersin Kültürler ve Gastronomi Festivalinde açacağı standla yer alacaktır. Festival tüm illerin temsil edildiği farklı yörelere ait ürünlerin sergilendiği Akdeniz Cumhuriyet Meydanında yapılacaktır.

Halk Oyunları ekiplerinin ve konserlerin yer alacağı Kültürler Festivali ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği Genel Başkanı Habip ÇADIRCI ; 4.Mersin Kültürler ve Gastronomi Festivalinde bir stant açarak,Şanlıurfa’mızın kültürünü ve gastronomisini tanıtmak istedik.Türkiye'nin her bölgesinden farklı kültürlerin buluşmasında bizim yer almamamız düşünülemezdi.

 Şanlıurfa Platformu nun 32 ilde temsilcisi bulunmaktadır.Mersin İl Temsilciliğimiz le bağlantı kurarak Şanlıurfa’mız adına bir stand açtık,Standımızda,halk oyunlarımız ve sıra gecesi  programlarımız vardır.Gastronomimizi tanıtmak amacıyla yemeklerimizi sergileyeceğiz.Sanatçılarımıza yer vereceğiz,söyleşiler yapacağız.

 Burada insanlar bir araya gelsin, birbirini daha iyi tanısın, birbirlerinin kültürlerini görsün, yeme içme alışkanlıklarından yaşam biçimine kadar herşeyi görsün, daha iyi özümsesin amacı güdülmektedir.

Şanlıurfa Platformu olarak,Ülkemizin dört bir yanının kültürünün yansıtıldığı,farklı yörelere özgü ürünlerin sergilendiği,4.Mersin Kültürler ve Gastronomi Festivalinde yer almaktan mutluluk duyuyor ve tüm hemşerilerimizi bu güzel etkinliğe davet ediyoruz,dedi.

ŞANLIURFA PLATFORMU MERSİN KÜLTÜRLER FESTİVALİ