Şanlıurfa Şehir Hastanesi Yükselmeye Devam Ediyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapımına devam edilen Şanlıurfa Şehir Hastanesinin inşaatında birlikte gezerek bazı incelemeler yaptı. 1700 yatak kapasiteli Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaat alanında gezerek çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm'de katıldı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi Yükselmeye Devam Ediyor

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapımına devam edilen Şanlıurfa Şehir Hastanesinin inşaatında birlikte gezerek bazı incelemeler yaptı.

1700 yatak kapasiteli Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaat alanında gezerek çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm’de katıldı.

Vali Salih Ayhan ve Başkan Zeynep Abidin Beyazgüş yapımı devam eden hastanenin bazı birimlerini dolaşırken binanın fiziki özellikleri  ve birimlerin işleyiş planı hakkındaki bilgileri mütehhatilerden aldı. Vali Salih Ayhan yaptığı konuşmasında ‘’ Şehir hastanesi inşaatımız hız kesmeden devam ediyor. Hastanemizin inşaatı tamamlandığında sağlık hizmetlerinin kalitesi de çok daha fazla artmış olacaktır’’ dedi.

1700 Yatak Kapasiteli Şehir Hastanesinin İnşaatı Devam Ediyor

Yaklaşık olarak 500 bin metrekarelik kısmı kapalı olacak olan 330 dönümlük bir arazinin üzerine kurulan hastanede poliklinik binası ve önemli bir kısmı tek ve çift kişilik olacak hasta odalarını dolaşan Vali Salih Ayhan ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül aynı zamanda otopark kapasitesini ve binaların doğal afetlere karşı dayanıklılığı ile ilgili yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

1700 kapasiteli olan şehir hastanesinde bir çok özellik sayesinde sağlık hizmetlerinde kalitenin artması sağlanacak ve hastaların konforlu bir şekilde en iyi hizmeti alabilmesi için gerekli olan tüm ekipmanlar sağlanacak.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi Yükselmeye Devam Ediyor 1700 Yatak Kapasiteli Şehir Hastanesinin İnşaatı Devam Ediyor