ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİNE YÜZ BİNLER AKIN ETTİ

TAKİP ET

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Ankara Şanlıurfalılar Derneği'nin organizesinde düzenlenen 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri' etkinliklerine ilgi beklenenden yoğun oldu.

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Ankara Şanlıurfalılar Derneği'nin organizesinde düzenlenen 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri' etkinliklerine ilgi beklenenden yoğun oldu. Şanlıurfa'nın her alanda tanıtımının yapıldığı programlar, ziyaretçilerinden tam not aldı.

 

Başkent Ankara'da düzenlenen 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri' programı Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde ilk üç gün içerisinde yüz binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi aynı adreste buluşturdu.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın 13 İlçe Kaymakamlığı ve ilçe belediyeleri, 50’ye yakın kamu kurum ve kuruluşu ile meslek odaları hazırladıkları stantları gezen ziyaretçiler, bir yandan bölgenin kültürel yapısını tanırken diğer yandan bölgenin turizmi hakkında bilgi sahibi oldu.

 

BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTEŞEM TANITIM

Organizasyona Şanlıurfa'nın damak tadını, yöresel ürünlerini, kültürel yapısını ve turizm zenginliklerini tanıtan etkinliklerle destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin programları en çok ilgi gören adreslerin başında geldi.

Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi grubunun türkülerine hep birlikte eşlik eden ve folklor ekibi ile birlikte halay çeken ziyaretçilerin çoğu Şanlıurfa ve yöresini en iyi şekilde tanıma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

 

BAŞKAN DEMİRKOL, HALİLİYE’Yİ ANKARA’DA TANITIYOR

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde, Haliliye Belediyesinin standında vatandaşları kabul etmeyi sürdürüyor. Fuara gelen ve Haliliye Belediyesinin standını ziyaret eden vatandaşlar, Haliliye’nin kültürel değerleriyle ilgili bilgiler alıp, yöresel ikramların tadına bakıyor. Başkan Demirkol da, vatandaşlarla görüşerek 12 bin yıllık tarihi bulunan Göbeklitepe’nin Haliliye’de olduğunu anlatarak, Ankaralıları Şanlıurfa’ya davet etti. Haliliye Belediyesinin standını ziyaret eden vatandaşlara, çeşitli dokümanlar veriliyor.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NİN ANKARA’DAKİ STANDINA YOĞUN  İLGİ

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Ankara Şanlıurfalılar Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl ilki yapılan ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nde yerini aldı. Eyyübiye Belediyesi tarafından açılan standa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kendilerini adeta Şanlıurfa’da hissediyor. 

Ankara'da Karaköprü standına yoğun ilgi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Halk eğitim müdür yardımcısı Ahmet İzol açılışın ardından Karaköprü Belediyesi ve Halk eğitim merkezi standına geçerek vatandaşları ağırladı ve sohbet etti. Vatandaşlara nar ekşisi ve nar suyu dağıtan Başkan Baydilli, ve İzol vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Ferhat Göçer Coşturdu

Akşam saatlerinde ise; ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne alarak kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Birbirinden güzel parçaları seslendiren Göçer; kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Şanlıurfa türküleri de seslendiren Göçer; Ankara’da yaşayan Şanlıurfalıların memleket özlemlerini dindirmeye çalıştı.

ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ

18-21 Mayıs tarihleri arasında 2 bin 700 metrekarelik alanda gerçekleştirilmeye devam eden 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ programına Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın 13 İlçe Kaymakamlığı ve ilçe belediyeleri, 50’ye yakın kamu kurum ve kuruluşu ile meslek odaları hazırladıkları stantlarla katkı sunuyor.










































Şanliurfa tanitim gÜnlerİ ankara