Şanlıurfa TOKİ Kura İsim Listesi Belli Oldu!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yapılacak olan müstakil ve hisseli arsa kura çekiliş sonuçları belli oldu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sebebiyle ertelenen Şanlıurfa kura çekimleri yeniden devam ediliyor. Toplu Konut İdaresi deprem bölgelerine öncelik verileceğini duyurmuştu. Bunun üzerine 9 Mart Perşembe günü Adana ve Şanlıurfa'da arsa kura çekimleri yapıldı. Çekiliş sonucunda Adana'da 2000 ve Şanlıurfa'da 3000 müstakil arsa hak sahibini buldu. Birçok Şanlıurfalı ise Şanlıurfa TOKİ arsa kura isim listesi belli oldu mu? TOKİ Şanlıurfa arsa kura çekiliş sonuçları nereden nasıl öğrenilir sorularını sormaya başladı.

ŞANLIURFA TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekimi hakkında açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." İfadelerini kullandı.

TOKİ Şanlıurfa kura çekilişleri canlı yayını Toplu Konut İdaresi resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/toki-kura-sonucu-sorgulama

TOKİ ARSA KURA SONUÇLARI E-DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENİLEBİLİYOR

TOKİ arsa kura sonuçlarını e-devlet üzerinden öğrenebilmek mümkün. e-Devlet toki.gov.tr duyurular sayfası üzerinden TOKİ arsa kura sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Başvurusu kabul edilenlerin ve kabul edilmeyenlerin isim listesine ise aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

ARSA BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ARSA BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ arsa kura sonuçları TOKİ Çekiliş sonucu müstakil arsa