Şanlıurfa Valisi Ayhan, İstifalara Sessiz Kalmadı: "Müsterih Olun!"

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'da dün akşam saatlerinde yaşanan gelişmelere ilişkin Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu sabah bir paylaşımda bulundu.

Şanlıurfaspor’da art arda yaşanan istifaların ardından Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sessizliğini bozdu. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor yoluna devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde milletvekili olmak için Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığından istifa eden Emin Yetim'in yerine başkanlık koltuğuna Cihan Canbeyli gelmişti. Canbeyli de dün yaptığı bir açıklama ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Spora önem veren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Hemen hemen tüm iç saha maçlarına giden Vali Ayhan ‘O Sene Bu Sene’ diyerek Şanlıurfaspor’un sahipsiz olmadığını belirtti.  Ayhan “3 milyon Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır.” dedi.

Vali Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Başarı bir’den değil BİZ’den gelir. Sezon başından bu güne ‘BİZ’ diyerek kenetlenen, ‘O Sene Bu Sene’ diyerek şampiyonluk isteyen Şanlıurfaspor sahipsiz değildir. Müsterih olunuz! dökülen her terin hakkı ve 3 milyon Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır.”
 

Şanlıurfa Şanlıurfaspor Salih Ayhan