Şanlıurfa ve İlçelerinde Haftalık Hava Durumu

TAKİP ET

Etkili yağışların ardından geçtiğimiz hafta güneşli günler geçiren Şanlıurfa'da hava durumu bu hafta nasıl olacak? İşte haftalık hava durumu raporu.

Ülkeyi etkisi altına alan yağışlar, doğu ve kuzey bölgelerinde çekilmiş ve geçtiğimiz 3 gün görece olarak güneşli geçmişti. Bu hafta yağışların ülkeyi yeniden etkisi altına alması bekleniyor. Peki, Şanlıurfa hava durumu bu hafta nasıl olacak? 

Urfa kent merkezi bugün parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Hava sıcaklığı ise 26 dereceye kadar çıkacak. Gece sıcaklıkları 15 derece olarak ölçülüyor. Yarın da parçalı bulutlu bir hava ve 26 derece sıcaklık bekleniyor. Çarşamba günü hava kapalı olsa da sıcaklıklar 29 dereceye kadar çıkacak.

Urfa’da perşembe günü hava sıcaklıkları değişecek. Sıcaklık 24 dereceye düşecek. Bunun yanı sıra sağanak yağışlı bir hava durumu bekleniyor. Cuma günü hava sıcaklığının 22 dereceye kadar düşmesi ve çok bulutlu bir havanın olması bekleniyor.

AKÇAKALE HAVA DURUMU

Akçakale’de hava sıcaklıkları bugün 27, yarın 28, çarşamba günü ise 30 derece olması bekleniyor. Akçakale’de hem bugün hem de yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Perşembe günü ise hava 25 dereceye düşecek ve yağışlar etkili olacak.

BİRECİK HAVA DURUMU

Birecik’te de hava bugün ve yarın parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Hava sıcaklıkları gündüz 27 dereceye kadar çıkarken, akşam ise 11 dereceye kadar düşecek. Çarşamba günü sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde 30 dereceye kadar yükselecek. Perşembe günü ise ilçede yağmurun etkili olması bekleniyor.

BOZOVA HAVA DURUMU

Bozova’da bugün ve yarın parçalı bulutlu bir hava olacak. Çarşamba günü hava bulutlarla kaplanırken, perşembe günü ise yağmur geliyor. Bugün Bozova’da hava sıcaklıkları 24 derece olarak ölçülüyor. Yarın 25 derece olacak sıcaklıklar, cuma günü 20 dereceye dönecek. 

CEYLANPINAR HAVA DURUMU

Ceylanpınar’da önümüzdeki üç gün boyunca hava sıcaklıkları artacak. Bugün 28 derece olan hava, çarşamba günü ise 30 derece olacak. Perşembe günü sağanak yağmur beklenen ilçede sıcaklıklar cuma günü 24 dereceye düşecek.

HALFETİ HAVA DURUMU

Halfeti’de hava, kentin kalanına göre görece olarak düşük sıcaklıklarda kalacak. Bugün ve yarın hava sıcaklığı 25 derece olarak ölçülüyor. Perşembe günü gelen sağanak yağışlarla birlikte hava durumunun 21 dereceye düşmesi bekleniyor.

HARRAN HAVA DURUMU

Harran’da hava sıcaklığı bugün 26, yarın 27, çarşamba günü ise 28 derece olacak. Bugün ve yarın parçalı bulutlu olan hava, çarşamba günü tamamen bulutlarla kaplanacak. Perşembe günü ilçede beklenen sağanak yağışla sıcaklık da 23 dereceye düşecek. Cuma günü ise 21 derecelik sıcaklık Harranlıları bekliyor.

HİLVAN HAVA DURUMU

Hilvan’da gün içinde hava sıcaklığı 24 derece iken, gece sıcaklıkları 9 dereceye kadar düşecek. Bugün ve yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Perşembe günü yağışlar Hilvan’a da gelecek. perşembe günü 22, cuma günü ise 20 derecelik hava sıcaklığı bekleniyor.

KARAKÖPRÜ HAVA DURUMU

Karaköprü’de bugün ve yarın parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise iki gün de 26 derece olacak. Cuma günü ise sıcaklıkların mevsim normallerine dönerek 22 dereceye düşmesi bekleniyor. 

SURUÇ HAVA DURUMU

Suruç’ta hava sıcaklığı bugün 25 yarın ise 26 derece olacak. Perşembe günü etkili olması beklenen yağışlarla hava sıcaklığı 23 dereceye kadar düşecek. Cuma günü ise sıcaklıklar 21 derece olarak ölçülüyor.

SİVEREK HAVA DURUMU

Siverek’te hava bugün ve yarın parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı ise bugün 23 yarın 24 derece olacak. Yağışların kentin geri kalanına kıyasla Siverek’e erken gelmesi bekleniyor. Çarşamba ve perşembe günü ilçede yağışlar etkili olacak. Hava sıcaklığı çarşamba günü 25, perşembe günü 21, cuma günü ise 19 dereceye kadar düşecek.

VİRANŞEHİR HAVA DURUMU

Viranşehir’de bugün ve yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Çarşamba günü hava kapanırken, perşembe günü kenti etkisi altına alan yağışlar Viranşehir’de de hissedilecek. Hava sıcaklığı bugün 25, yarın 26, .çarşamba 27, perşembe 24, cuma ise 22 derece olacak.
 

Şanlıurfa hava durumu Akçakale hava durumu