Şanlıurfa Vekil Adayının 20 Milyon TL Rüşvet Verdiği İddiası! Açıklama Geldi…

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı ve eski Akçakale Belediye Başkanı Feyyaz Gündoğan, AK Parti'nin Şanlıurfa milletvekili adayı listesine girebilmek için 20 milyon TL rüşvet verdiği iddiasına ilişkin konuştu. Görüntülerin kurgu olduğunu ifade eden Gündoğan, konuyla ilgili yasal işlem başlayacağını duyurdu.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesinde milletvekili olmak isteyenler partilere aday adayı başvurusunda bulundular. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da aday adayı başvuru süreci tamamlanan ve temayül yoklaması yapılan AK Parti’de aday listelerini oluşturacak Mülakat Komisyonu da genel merkez tarafından belirlendi.  

Süreç devam ederken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Feyyaz Gündoğan için skandal bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ve görsellerde, Gündoğan’ın Şanlıurfa’da AK Parti listesine girebilmek için, Mülakat Komisyonu üyesi olan AK Partili Metin Külünk’e rüşvet verdiği iddia edildi. 

Sosyal medyada paylaşılan WhatsApp mesajlaşmasında Feyyaz Gündoğan’ın, Ethem adındaki kişi aracılığıyla Metin Külünk’ün kendisini milletvekili yapması karşılığında 20 milyon TL gönderdiği ve bunun içinde 40 dönüm tarlasını sattığı konuşması göründü. Bu konuşmanın kurgu olduğunu ifade eden Feyyaz Gündoğan, konuyla ilgili yasal işlem başlayacağını duyurdu. 

“ORTAĞINIZIN KİM OLDUĞUNU SAVCIYA SÖYLERSİNİZ”
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gündoğan, “Yayınlanmış olan mesajlaşma ve diyalog hiçbir zaman olmamıştır. Var olmamış diyaloğun kurgulanmış ve mesajlaşmasını sırf insanlara iftira atmak için alet olmanız üzücü. Bu konu ile ilgili suç duyurusunda bulunduğumda suç ortaklarınızın kimler olduğu bilgisini savcılığa verirsiniz” ifadelerini kullandı. 
 

Feyyaz Gündoğan Metin Külünk gündem rüşvet 20 milyon