Şanlıurfa Vizyonda Hangi Filmler Var?

TAKİP ET

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte sinema sezonunun kapanışı da yaklaşıyor. Buna karşın yeni bazı filmler gösterime girmeye devam ediyor. Bu hafta Şanlıurfa'da vizyonda hangi filmler var? İşte yanıtı…

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte, sinemalara film gelişi de yavaşlamaya başlar. Yaz ayları genel olarak sinema sezonun kapalı olduğu dönemlerdir. Bahar aylarında vizyona giren izlemek için son fırsatlarınız olabilir. Yaz aylarında sinemalar açık kalsa da, özellikle yüksek hasılatlı filmler, sonbahar aylarını bekler. Peki, Urfa’da sinemada hangi filmler var? 

Bu hafta sinemalarda izleyebileceğiniz dördü yerli toplam altı film bulunuyor. Şanlıurfa vizyondaki filmler bu hafta şu şekilde;

ÜÇLÜ PÜRÜZ

Yerli komedi filmi olan Üçlü Pürüz, Fatih ve Eda’nın ailelerinden habersiz evlenme maceralarını konu almaktadır. Arkadaşları olan Serhat’tan sahte nikah memuru olmasını ve Adana’da aileleri karşısında nikah kıymasını isteyen çift, Adana’ya giderken başlarına gelen talihsizliklerle uğraşmak zorundadır. Peki, çiftimiz düğüne yetişebilecek mi?

ALEM-İ CİN 4

Yerli korku filmi serinin dördüncü filmi, üniversitede tanıştığı Azat ile evlenen İrem’i konu almaktadır. Evliliğinin ardından hamile kalan İrem’in mutluluğu ise çok sürmez. Sürekli olarak aynı kabusları görmeye başlayan İrem, bir süre sonra bunların aslında gerçek olduğunu fark eder. Karnındaki bebeğinin ise cinler tarafından büyüyle yapıldığının farkında değildir.

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

90’lı yılların bu efsane oyunu, sinemaya uyarlandı ve kısa sürede çok ciddi bir ilgi topladı. Animasyon olan filmde Mario ve kardeşi bir su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışırken sihirli bir dünyaya girerler. İki kardeş ayrı düşünce, Mario kendini epik bir maceranın içinde bulur. 

MANNU ÇANAKKALE’DE

Bir diğer yerli yapım olan Mannu Çanakkale’de animasyon tarzında hazırlanmış bir film. Bu filmde Koala Mannu, kendini Avustralya’dan Çanakkale’ye kadar uzanan bir macerada bulur.

HAVA MUHALEFETİ

Vizyona girişinin üçüncü haftasında yerli komedi filmi olan Hava Muhalefeti, insanları güldürmeye devam ediyor. Filmde, milletvekilliğine aday olan Cemil ve sevgilisi Gözde’nin Bodrum’a gitmek için bindiği uçaktaki maceraları anlatılıyor. Küçük bir kaçamak planlayan çiftin kendilerini bekleyen sürpriz konusunda ise hiçbir fikri yoktur.

JOHN WİCK 4

Dünyaca ünlü efsane serinin dördüncü filminde, köpeğinin öldürülmesiyle yeniden yeraltı dünyasına karışan John Wick’in maceraları hız kesmeden devam ediyor. Başrolünde Keanu Reeves’ın oynadığı John Wick 4 için mutlu bir son beklemeniz hata olabilir.

Şanlıurfa vizyondaki filmler Şanlıurfa sinema filmleri