Şanlıurfa Vizyondaki Filmler Neler? (5 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Şanlıurfa'da vizyonda bu hafta 6 farklı film var. Bu filmlerden iki tanesi ise bugün gösterime girdi. İşte Şanlıurfa vizyondakiler..

Şanlıurfa’da sinemada bu hafta 6 farklı film var. Bu filmlerden ikisi yerli yapım iken dördü ise yabancı yapım. Bu hafta vizyonda, merakla beklenen bilim kurgu filmlerinden olan Galaksinin Koruyucuları serisinin üçüncü filmi gösterime girdi. Bunun yanı sıra korku ve gerilim türündeki Şeytanın Düşmanı filmi de bu hafta vizyona girenler arasında.

İşte bu haftaki Şanlıurfa sinema filmleri;

GALAKSİNİN KORUYUCULARI 3

Gamora’yı kaybetmenin şokunu bir türlü atlatamayan Peter Quill, kendilerini ve evreni savunabilmek için ekibi bir araya getirir. Başladıkları görevde başarısız olmaları durumunda Galaksinin Koruyucuları’nın sonu gelebilir. 

ŞEYTANIN DÜŞMANI

Vatikan’ın baş şeytan kovucusu olan rahip Peder Gabriele Amorth’un hayatını izlemee hazır mısınız? Hayatı boyunca 100 binden fazla şeytan çıkarma ayini gerçekleştirmiş olan ve gerçek hayatta yaşamış olan Amorth’u konu alıyor.

ÜÇLÜ PÜRÜZ

Yerli komedi filmi olan Üçlü Pürüz, Fatih ve Eda’nın ailelerinden habersiz evlenme maceralarını konu almaktadır. Arkadaşları olan Serhat’tan sahte nikah memuru olmasını ve Adana’da aileleri karşısında nikah kıymasını isteyen çift, Adana’ya giderken başlarına gelen talihsizliklerle uğraşmak zorundadır. Peki, çiftimiz düğüne yetişebilecek mi?

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

90’lı yılların bu efsane oyunu, sinemaya uyarlandı ve kısa sürede çok ciddi bir ilgi topladı. Animasyon olan filmde Mario ve kardeşi bir su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışırken sihirli bir dünyaya girerler. İki kardeş ayrı düşünce, Mario kendini epik bir maceranın içinde bulur. 

MANNU ÇANAKKALE’DE

Bir diğer yerli yapım olan Mannu Çanakkale’de animasyon tarzında hazırlanmış bir film. Bu filmde Koala Mannu, kendini Avustralya’dan Çanakkale’ye kadar uzanan bir macerada bulur.

JOHN WİCK 4

Dünyaca ünlü efsane serinin dördüncü filminde, köpeğinin öldürülmesiyle yeniden yeraltı dünyasına karışan John Wick’in maceraları hız kesmeden devam ediyor. Başrolünde Keanu Reeves’ın oynadığı John Wick 4 için mutlu bir son beklemeniz hata olabilir.
 

Şanlıurfa vizyondakiler