Şanlıurfa Vizyondaki Filmler

TAKİP ET

Cuma, sinemalara yeni filmlerin çıkma günü. Peki, Urfa'da vizyonda hangi filmler var? Bugün sinemada hangi filmleri izleyebilirsiniz? İşte bugün vizyondaki filmler.

Her hafta cuma günleri, yeni filmlerin vizyona girme günüdür. Sezon kapanmadan önce, biletlerinizi alarak sevdiklerinizi yeni filmleri izleyebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Peki, Urfa’da bugün sinemada hangi filmleri izleyebilirsiniz? İşte o filmler;


VİZYONDAKİ FİLMLER ŞANLIURFA

John Wick: 4

Başrolünü Keanu Reeves’ın oynadığı John Wick efsanesi, dördüncü filmiyle devam ediyor. John Wick, bu filmde yüksek şurayı yenebilmek adına bir yol belirler. Fakat özgürlüğünü kazanmadan önce eski arkadaşlarını birer düşman haline getiren güçlerle mücadele etmelidir. John Wick’in dünyası büyürken, tehlikeler de artıyor.

Zindan ve Erjderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur

Dünyaca ünlü rol yapma oyunu olan Dungeons and Dragons’un beyaz perde uyarlaması büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor. Elflerin, insanların, hobbitlerin ve cücelerin dünyasına girmeye hazır mısınız? Bir hırsız ve bir grup maceracının patronları için basit bir işe kalkıştıkları sırada kendilerini destansı bir soygunun ortasında bulurlar. Soygun anında yaşanan beklenmedik olaylar, işleri tehlikeli bir hale sokar.

Tay

Filmlerde Mekke’den Medine’ye annesini kurtarabilmek için yolculuğa çıkan genç tay Riyah ve yol arkadaşının hicretin izlerini takip eden macerası konu alınıyor. Annesinin Medineli bir tüccara satıldığını ve kendisinin de Şamlı bir tüccara satılacağını öğrenen Riyah, kaçarak annesinin peşine düşer.

Motelde Katliam

Yerli yapım olan Motelde Katliam, Çorum’da üniversite kazanan kızlarını yerleştirmek için Çorum’a gelen iki ailenin hikayesi anlatılmaktadır. Şehre gelerek motele yerleşen aileler burada korkunç bir gerçekle karşılaşmıştır. Motelciler, geceleri insanları keserek kasaba satarlar. Bu katliamdan kurtulan olabilecek midir?

vizyondaki filmler şanlıurfa