Şanlıurfa'ya İkinci Üniversitesi Müjdesi

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, 'İkinci bir devlet üniversitesinin Şanlıurfa'da kurulması konusunda şimdiden başladığımız bir çalışma var.' dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, “İkinci bir devlet üniversitesinin Şanlıurfa’da kurulması konusunda şimdiden başladığımız bir çalışma var.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne sayılı günler kala vaatler ve müjdeler art arda geliyor. Şanlıurfa’da çalışmalarını yürüten Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, 24 TV’de katıldığı televizyon programında Şanlıurfa’da ikinci bir devlet üniversitesi kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı. 

BOZDAĞ’DAN ŞARTLI DESTEK: “DUALARINI VE DESTEKLERİNİ EKSİK ETMEĞİ TAKDİRDE…”
Şanlıurfa’nın ikinci bir üniversiteyi hak etiğini belirten Bozdağ, “Yeni dönemde ikinci bir devlet üniversitesinin Şanlıurfa’da kurulması konusunda da şimdiden başladığımız bir çalışma var. Şanlıurfalılar bize dualarını, desteklerini, eksik etmediği taktirde yeni bir üniversiteyle de inşallah yeni dönemde Şanlıurfa’mızı buluşturacağız.” ifadelerini kullandı. 

“Bilim, yapay zekâ, diğer konuları işte bu üniversitelerle beraber, TÜBİTAK’la beraber, bu ilgili birimlerle beraber Şanlıurfa’da daha ileri nasıl taşıyacağız, onu düşüneceğiz.” diyen Bozdağ, “İnşallah Selçuk Bayraktar Beyefendiyle de TEKNOFEST’in birini Şanlıurfa’da yapmayı konuşacağım. Buradan da Selçuk Bey’e selamlarımı, saygılarımı iletiyorum. Davetimizi de buradan iletiyorum.” diye konuştu.
 

Şanlıurfa’ya İkinci Üniversitesi Müjdesi Bekir Bozdağ AK Parti Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri son dakika haberleri