Şanlıurfalı Kadınlar Adıyamanlı Çocukları Unutmadı!

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan kadın destek merkezlerinde el emeği göz nuru ile ürettikleri bez bebekleri satarak ev ekonomilerine destek olmaya çalışan Şanlıurfalı kadınlar, bu kez ürettikleri bebekleri depremden etkilenen Adıyamanlı çocuklara gönderdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara neden olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin yaraları sarılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan kadın destek merkezlerinde kurs ve eğitim gören kadınlar da Adıyaman’a yardım elini uzatmaya devam ediyor. Adıyaman’daki çocuklara atkı, bere, patik, yün yelek gibi ürünleri elleriyle yaparak ulaştıran Şanlıurfalı kadınlar bu kez de hem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye gönderilen çeşitli yardımları hem de yıl boyu ürettikleri el emeği göz nuru bez bebekleri konteyner kentte kalan çocuklara götürdü.

 

Halfeti Kadın Destek Merkezi kursiyerleri ve gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan paketler Adıyaman’da AFAD ve çeşitli kuruluşlar tarafından kurulan çadır kent ve konteyner kentlerde konaklayan çocuklara ve vatandaşlara ulaştırıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gündem deprem Adıyaman