Şanlıurfalılar, Adıyaman'ı Unutmadı! Kendi Minibüsleri İle Yüzlerce Eşyayla Yola Koyuldular…

TAKİP ET

Şanlıurfalı hayırsever vatandaşlar, kendi minibüslerine doldurdukları battaniye, kışlık elbise ve gıda ürünlerini depremden etkilenen Adıyaman'daki depremzedelere ulaştırmak ve ihtiyaç halinde arama-kurtarma çalışmalarına yardım etmek üzere yola çıktılar.

Ülkenin dört bir yanından deprem bölgesine yardım gitmeye devam ediyor. Depremin vurduğu illerden biri olan Şanlıurfa’da ihtiyaçların giderildiği ve arama-kurtarma çalışmalarının bittiğinin açıklamasının ardından, yetkililer de Şanlıurfalı hayırseverler de depremin ağır yaşandığı diğer illere yöneldi. Şanlıurfalı hayırsever vatandaşlar, özel minibüsleri ile Urfa’da topladıkları, battaniye, kışlık elbise ve gıda ürünlerini Adıyaman’daki depremzedelere götürmek üzere yola çıktı. 

 

Tıka basa dolu bir minibüsü Adıyaman’daki ihtiyaç sahiplerine teslim etmek ve bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına yardım etmek için yola çıkan Şanlıurfalı hayırseverler, götürdükleri eşyaların yetersiz geldiği halde tekrar Şanlıurfa’ya dönüp, minibüsü eşyalarla doldurup deprem bölgesine götüreceklerini ifade ettiler. 

 


 

Hasan EĞRİGÖZ / https://www.habersanliurfa.net/

(Bu haber kaynak gösterilmeden ve haberin linki verilmeden paylaşılamaz. https://www.habersanliurfa.net/ )

Şanlıurfa Deprem Yardım Adıyaman Gündem Son Dakika Afad