Şanlıurfalılar, Ücretsiz Milletvekili Adayı Olabilecek!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı adayını açıklayan Yeniden Refah Partisi, ilk seçimine girmeye hazırlanıyor. Milletvekili aday adaylık başvurularının başladığını paylaşan Yeniden Refah Partisi, depremden etkilenen Şanlıurfa da dahil 11 ilden milletvekilliği adaylığı için başvuracak depremzedelerden ise ücret alınmayacağını bildirdi.

14 Mayıs 2023’te yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi öncesi ilk seçim heyecanı yaşayan Yeniden Refah Partisi, cumhurbaşkanlığı adaylığına partinin genel başkanı Fatih Erbakan’ı aday gösterdi. 

BAŞVURULAR İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINA YAPILABİLECEK
14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere çok az bir süre kala Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada, 81 ilde milletvekili aday adaylığı için başvuruların alınmaya başladığı duyuruldu. Yeniden Refah Partisinden milletvekili aday adaylığı için başvuracak vatandaşlar, kendilerine en yakın il ve ilçe başkanlıklarına başvuru formları ile müracaat edebilecekler. Milletvekili aday adaylığı için başvurular 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar gerçekleştirilebilecek.

MİLLETVEKİLİ ADAYI DEPREMZEDELERDEN ÜCRET ALINMAYACAK
Yeniden Refah Partisi, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen Şanlıurfa da dahil 11 ilden başvuru yapacak depremzedelerden milletvekili aday adaylığı için ücret alınmayacağını duyurdu. 
 

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan aday adaylık gündem deprem