Şanlıurfaspor Ağrılı Bir Firmaya Mı Veriliyor?

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına talipli olan Hasan Şahin bugün Nevali Otelde bir basın toplantısı düzenledi. 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına talipli olan Hasan Şahin bugün Nevali Otelde bir basın toplantısı düzenledi. 
 
Şahin, Kulübün Ağrılı bir firmaya verileceği yönünde iddialar dolaştığını belirterek, Urfalıların böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyledi. 
 
Son iki ayda kamuoyundan ciddi bir destek aldığını anlatan Şahin, şunları kaydetti:
 
''Şanlıurfaspor bu durumdayken, Şanlıurfaspor’a biri sahip çıktıysa neden teslim etmiyorsunuz? Hasan Şahin’in burada eksiği ne? Madem öyleyse Urfalıların istediği biri varken, neden tanımadığınız birine teslim ediyorsunuz? Sanlıurfalılarda bunu kabul etmez ve takımını da teslim etmez. 
 
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına sesleniyorum. Biz Urfaspor’a 3 milyonu vereceğiz dediniz. Madem öyleyse BAL’da her yıl 3-5 milyon harcanırken o garibanın fakirin parası değil mı? Karaköprü’ye harcanan para da Urfaspor’a gelince mi öyle? Ben her şeyi burada açıklıyorum. Ben Urfaspor’u yasatmaya gelmişim ve bütün Urfa’nın da bunları duymaya hakkı var. Biz, ben ve yönetici arkadaşlarımız yarın kongre olsa yine adayız. 
 
Sayın büyükşehir belediye başkanıma sesleniyorum isterseniz söz verdiğiniz üç milyonu da vermeyin. Ben şeref namus sözü veriyorum bunu da biz karşılayacağız. Sanlıurfaspor namusumuzdur biz namusumuzu kimseye teslim etmeyiz.
 
Kulübün  bir firmaya verilmesi bir muamma. Biz Cuma günü dedik ki bütün eski yöneticilerimizi toplayacağız ondan sonra herkesi onure edeceğiz. Kimin ne alacağı varsa kim ne hibe ediyorsa noter huzurunda kamuoyuna duyuracağız. Bunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı. Dün ben çıktıktan sonra öyle bir şey oluyor. Aradım, diyor  bekle 3-5 gün çözülmezse sana veririz. Ben çocuk muyum? Sayın Valimiz dışarıdan gelmiş. atanmış. Gerçekten mükemmel çalışan biri, onun yapacağı bir şey yok. Büyükşehir belediye başkanı Sayın Valim verdi diyor. Sayın Valim de bana aynen şunu dedi: Şanlıurfalılar kimi istiyorsa biz takımı ona veririz. Ben öyle şeyleri bilmediğim için her şeyi burada dobra dobra söylüyorum. Vali ve Büyükşehir Belediye başkanının bu sorunu çözmesi gerekiyor. Benim tek beklentim Urfaspor’un kurtulması. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vali verdi diyor. Verildi mi verilmedi mi onu da bilmiyoruz.''


 
 

şanlıurfaspor hasan şahin ağrı spor şanlıurfa