Şanlıurfaspor'da Serdar Bozkurt Sesleri

TAKİP ET

Şanlıurfaspor yönetimi aldığı kararla karşılıklı olarak Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile anlaşma varıldığı iddia edildi.

Şanlıurfaspor yönetimi aldığı kararla karşılıklı olarak Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor,Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile anlaşma varıldığı iddia edildi.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, ileriki günlerde Şanlıurfaspor’a imza atması bekleniyor.

Emin Yetim’in açıklaması tatmin etmedi

Şanlıurfaspor yönetimi Teknik Direktör Gürses Kılıç ile ayrılma açıklaması sosyal medyada gümdem oldu.

Gürses Kılıç’la yolların ayrılmasından sonra Urfaspor’dan gelen açıklama taraftarları tatmin etmedi, Kulüp yönetimi eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tepkiler üzerine sosyal medyadan kısa bir açıklama yapan Kulüp Balkanı Emin Yetim, ‘Değerli Şanlıurfaspor sevenler, kötü niyetli paylaşımlara itibar etmeyelim, bunlar sadece Şanlıurfaspor’a zarar vermek için yapılan kirli algılardır. Kimse Şanlıurfaspor’dan üstün değildir.’ ifadelerini paylaştı.

Emin Yetim’in bu açıklaması da taraftarları yatıştırmaya yetmedi. İşte gelen bazı yorumlar:

Yakup Durdu: Sayın Başkan, kirli algılar gerçeklerin açıklanmasıyla çöpe atılır. Gerçeklerin açıklanmamasındaki ısrar inandırıcılığınızı sorgulatır.

Müslüm Ergün: Herşey yolundayken hocanın görevden alınması/istifası takıma zarar vermeyecek mi?

Erhan Göktürk: Adam geçen seneden beri takımın başında. Transferlerde bütün kamplarda takımla beraberken daha mağlubiyet bile yokken derdiniz ne? Allah aşkına birisi eline kamera ve mikrofon alıp Emin Yetim’in yanına gitsin. Takım kadrosunu saysın bir daha futbol konuşmayacağım.

Mervan Doğan: Başarıyı yakalamış bir teknik direktörü kamuoyuna neden gönderdiğinizi izah etmezseniz siz hatalısınız demektir. En azında taraftara hocayla bu yüzden ayrıldık demeniz gerekirdi.

TARAFTAR DERNEĞİNDEN YÖNETİME DESTEK

Öte yandan Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yönetimin kararına destek vererek, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu ve Başkanımızın almış olduğu kararda sonuna kadar yanındayız. Futbolda duygusallığa yer yok. Bunu herkes bilsin Biz Şanlıurfasporuz’ ifadelerini kullandı.



 

şanlıurfaspor serdar bozkurt