Şanlıurfaspor Deplasmanda Şahlandı

TAKİP ET

Ligin 37. haftasında deplasmanda Afyonspor karşısında 2-0 yenik duruma düşen Şanlıurfaspor, art arda bulduğu gollerle galip gelen taraf oldu.

Ligin 37. haftasında deplasmanda Afyonspor karşısında 2-0 yenik duruma düşen Şanlıurfaspor, art arda bulduğu gollerle galip gelen taraf oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 37. haftasında deplasmanda HES İlaç Afyonspor ile karşılaştı. Mücadelenin 28. dakikasında Olcay Şahan’ın attığı golle HES İlaç Afyonspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı. 

Karşılaşmanın ikinci devresinde HES İlaç Afyonspor adına Siyar Kepir skoru 2-0 yaptı. Şanlıurfaspor maçın 76 ve 77. dakikalarında Kemal Rüzgar’ın attığı gollerle skoru eşitledi.  Müsabakanın uzatma dakikaları oynanırken Alpay Koçaklı’nın attığı golle Şanlıurfaspor 3-2’lik üstünlük elde ederek muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

ŞANLIURFASPOR 2. SIRAYI KORUDU
Şanlıuraspor bu skorla lig cetvelinde puanını 72’ye yükselti ve 2. sıradaki yerini korudu. HES İlaç Afyonspor da bu mağlubiyetle 47 puanla 10. sırada yer aldı. Şanlıurfaspor ligin son maçında 20 Mayıs Cumartesi günü kendi sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Öte yandan TFF 2. Lig Beyaz Grup şampiyonu olan Çorumspor 1. Lig’e yükseldi.
 

Şanlıurfaspor Deplasmanda Şahlandı Şanlıurfaspor Beyaz Lig Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri son dakika haberler