Şanlıurfaspor Gündemi

TAKİP ET

Pazar günü 11 Nisan Stadyumu'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Sivas Belediyespor maçını yönetecek hakemler açıklandı. Şahin Fıstıkçı 24 Erzincanspor'la anlaştı.

İkinci yarının ilk ev sahibi karşılaşmasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip hazırlıklar sürüyor. Hafta başından bu yana devam eden antrenmanların bugünkü durağında da performans yine yüksek tutuldu. Isınma, pas çalışması ve ardından taktik çalışan takımda tüm futbolcular antrenmana katılırken, teknik direktör Levent Devrim ve yardımcıları sporcularla yakından ilgilendi. Sivas Belediyespor için hedefini mutlak galibiyet olarak belirleyen takım yarın da çalışmalarını sürdürecek.

ŞANLIURFASPOR - SİVAS BELEDİYESPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Şanlıurfaspor’un pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sivas Belediyespor maçını yönetecek hakemler açıklandı. 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Muğla Bölgesi klasman hakemlerinden Tayfun Sarı yönetecek. Sarı’nın yardımcılıklarını Hasan Cebeci ve Oğuzhan Yazır yapacak. Mücadelede 4. hakem görevini ise Hakan Ülker üstlenecek.

FISTIKÇI 24 ERZİNCANSPOR’DA

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alan 24 Erzincanspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şanlıurfaspor’un kanat oyuncusu Şahin Fıstıkçı'yla anlaşmaya vardığını duyurdu. Sezon başında Ankaraspor’dan transfer olan Şahin Fıstıkcı bu sezon sarı yeşilli forma ile 19 maçta görev aldı. Sarı yeşilli takımla aynı ligde mücadele eden 24 Erzincanspor, kanat oyuncusu Şahin Fıstıkcı transferi için devlet kademesinde önemli görevler alan isimlerin bu transfere aracılık ettiği konuşuluyor. Fıstıkcı, sarı yeşilli forma ile süre aldığı karşılaşmalarda 4 gol attı.