Şanlıurfaspor Hacettepespor'la yenişemedi: 0-0

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Ankara'daki kritik maçta Hacettepespor'la yenişemedi: 0-0

Şanlıurfaspor Ankara’daki kritik maçta Hacettepespor’la yenişemedi: 0-0

Karşılaşmanın ilk bölümünde temkinli bir oyun ortaya koyan Sarı yeşilliler, ileride Turgut Doğan Şahin’in getireceği toplarla pozisyon üretmeye çalıştı ancak bunda başarılı olamadı.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadının suni çimleri bu tür sahalara alışkın olmayan Ceylanları bir hayli zorladı. Son derece zevksiz ve kalitesiz geçen maçın ikinci yarısında Şanlıurfaspor defansta iyi kapanıp kontrataklarla pozisyon bulmaya çalıştı.

Son bölümde ataklarımız sıklaşsa da bu golü getirmedi. Ceylanların en ciddi atağı 79’uncu dakikada geldi. Fevzi Özkan’ın pasına hareketlenen Yunus Emre Gedik  son çizgiden kale alanına çıkardı, boşta kalan topa yetişen bir oyuncumuz olmayınca Hacettepespor defansı gol çizgisinden uzaklaştırdı.

86’ıncı dakikada taç atışından gelen topu Can Erdem kafayla ceza yayına gönderdi. Fevzi Özkan kaleyi tam karşısında gördüğü anda kötü vurdu.

Karşılaşma golsüz kapandı: 0-0

Sarı yeşilliler hafta ortasında 18 Mart Perşembe günü düşme hattına yaklaşmak istemeyen takımlardan Zonguldak Kömürspor’u kendi evinde konuk edecek.

şanlıurfaspor