Şanlıurfaspor Kongre Kararı Aldı!

TAKİP ET

Sezonun bitimiyle birlikte Şanlıurfaspor'da kongre kararı alınması bekleniyordu. Beklenen karar çıktı. Emin Yetim Başkanlığındaki yönetim kurulu toplanarak kongreye gitme kararı aldı.

Sezonun bitimiyle birlikte Şanlıurfaspor’da kongre kararı alınması bekleniyordu. Beklenen karar çıktı. Emin Yetim Başkanlığındaki yönetim kurulu toplanarak kongreye gitme kararı aldı.

Kulübün genel kurul toplantısı 6 Haziran 2021 günü Şanlıurfaspor tesislerinde gerçekleştirilecek. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa kongre bir hafta sonraya ertelenecek.

Kulübün borcu bu toplantıda açıklanacak. Herkes; ‘Taşınma suyla değirmen döndürülemeyeceği’ görüşünde.. Bu nedenle öne çıkan çareler; ‘futbolu bilenlerden güçlü bir yönetim oluşturulması, kalıcı gelir sağlanması mevcut iskelet kadronun korunması yönünde. Kulübün A.Ş’ye dönüştürülerek kurumsal bir yapıya kavuşması, marka değerinin arttırılması ve üye yapısının da değiştirilmesi’ şeklinde sıralanıyor.

Bu hedefler yıllardır gündeme getirilmesine karşın gerçekleşebileceği yönünde en ufak bir umut ışığı görülmüyor. ‘Şanlı Kulüp bu sezon kurtuldu, peki geleceği nasıl kurtulacak?’ sorusu camiayı daha uzun bir süre meşgul edeceğe benziyor.

şanlıurfaspor kongre