Şanlıurfaspor Liderle 1-1 Berabere Kaldı

TAKİP ET

2. Ligde tutunma mücadelesi veren Urfaspor, şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakalayan lider Manisa FK'yla deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

2. Ligde tutunma mücadelesi veren Urfaspor, şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakalayan lider Manisa FK’yla deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmaya atak başlayan Manisa takımı 9’uncu dakikada golü buldu. Mehmet Yılmaz hafif çaprazdan orta şut karışımı vuruşunda Kaleci Hakan Canbazoğlu seyretti, top köşeye gitti: 1-0…

Maçın başlarında sakatlanan Onur Kolay’ın yerine Fevzi Özkan oyuna girdi.

Urfaspor ikinci yarıya daha iyi başladı. 62. dakikada Can Erdem skora denge getirdi. Muhammet Raşit Yöndem’in ortasına yükselen Can Erdem kafayla topu filelere gönderdi: 1-1

Taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Urfaspor’da geçen hafta ilk onbirde gördüğümüz İhsan Uğur Göktaş  oynamadı, Gökdeniz Varol ve Yunus Emre Gedik ilk onbirde yer aldı. Lider Manisa FK defans oyuncusu Çağrı Giritlioğlu ve bu sezon takımına 14 golle katkı sağlayan Zahit Fındıktan yoksun bir kadroyla mücadele etti.

Aldığı 1 puan sayesinde düşme hattının hemen üzerinde yer alan sarı yeşilliler, bitime 5 hafta kala 11 Nisan Pazar günü 11 Nisan Stadyumunda play off umudunu taze tutmak isteyen takımlardan Çorumspor’u konuk edecek.

şanlıurfaspor